Tervetuloa!

Vammalan Moottorikoneistamo Oy on moottorialan korjauksiin sekä varaosiin erikoistunut liike. Suoritamme moottorityöt ym. alan korjaukset ammattitaidolla ja vain ensiluokkaisia varaosia käyttäen - kokemuksella vuodesta 1982.

Vammalan Moottorikoneistamo Oy kuuluu Moottorikorjaamoiden Yhdistyksen (MKY) Moottoriexpertti -ketjuun. Moottoriexpertti -ketju koostuu moottorien korjaamiseen erikoistuneista yrityksistä, jotka ovat investoineet sekä henkilökunnan tietotaitoon että työstökonekantaan. Moottoriexpertit toimivat hyvän kauppiastavan mukaisesti ja korjauksista myönnetään 6kk takuu. Moottoriexpertit käyttävät alan yleisiä korjaus- ja takuuehtoja. Lue lisää: www.moottoriexpertti.fi

Moottorityöt

mm. seuraavat korjaustoimenpiteet: sylinteri porataan, kampiakseli hiotaan, sylinteriryhmä ja sylinterikannen taso oikaistaan, venttiilin istukat koneistetaan ja kaikki varaosat uusitaan käyttäen ensiasennuslaatuisia takuuosia.

LUE LISÄÄ -

Moottoreiden varaosat

Moottoreihin varaosat kauttamme kilpailukykyisesti. Koko paketti avaimet käteen periaatteella.

LUE LISÄÄ -

Teollisuuden alihankinta

Oli sitten kyse osakokoonpanoista, sopimusvalmistuksesta tai protovalmistuksesta, pystymme alihankintaverkostomme kanssa mahdollistamaan avaimet käteen toiminnan, asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

LUE LISÄÄ -
Moottoriexpertti Pennzoil NGK Continental Champion Neste Oil Liqui Moly Hankook Exide